Консултация
Обадете се:+ 359 888 567 406

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

Детайли

sidekix-media-g51F6-WYzyU-unsplash

Душ кабини

ЕСПЕХО ООД е производител на душ-кабини, душ-паравани с дългогодишен опит в бранша. Фирмата предлага както стандартни душ-кабини и душ-паравани, така и с дизайнерска визия и с нестандартни размери.

Душ-кабините и параваните много убедително се наложиха в дизайна и обзавеждането на банята, позволявайки да разделим пространството на две зони – суха и мокра зона.  Поръчвайки душ-кабина по индивидуален размер, може да определите мястото и начина на отваряне на вратите. Те лесно се почистват и поддържат и са изработени от закалено стъкло и с висококачествен обков. Поръчвайки душ кабина или параван получавате продукт, който е функционален и с модерен дизайн.

Душ - кабините условно могат да бъдат разделени на П-образни, Г-образни, петоъгълни. Изберете най-подходящият за Васшето пространство модел. Всеки от тях има
своите предимства.

Обков - от голямо значение за цялата конструкция и функциониране на душ-кабината. Към обкова спадат панти, фиксатори, дръжки, укрепващи лостове и плъзгащи системи.

Закалено стъкло – Прозрачно стъкло, Стъкло Clear vision, Стъкло химичен мат, Тонирано стъкло. Дебелината на стъклото е 8мм-10мм.

 

 

 

Ние сме тук, за да ви помогнем

Какви са предимствата на душ кабините?
Душ кабините и параваните много убедително се наложиха в дизайна и обзавеждането на банята, позволявайки да разделим пространството на две зони – суха и мокра зона.