Консултация
Обадете се:+ 359 888 567 406

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

Детайли

eric-wang-umD2Bj4FmMU-unsplash

Строително-монтажни работи

Строително-монтажните работи са всички видове дейности, които се извършват в процеса на изграждането на дадена сграда или строителен обект. Фирма ЕСПЕХО има дългогодишен опит във вътрешните и външни ремоти на жилища, магазини, офиси и административни сгради.

Дейноста на фирмата включва:

  • изграждане на преградни стени
  • предстенни обшивки
  • окачени тавани от гипскартон и растерни тавани
  • лепи теракота, фаянс, гранитогрес
  • изгражда и преправя водопроводи и електроинсталации
  • шпакловане, боядисване, акрилни бои
  • нанасяне на минерални, силиконови, драскани, пръскани, циментови и хоросанови мазилки, камък.

Нашето мото е: „Качество в работата и осъществяване идеите на нашите клиенти“. Създали сме екипи от специалисти с перфектна координация между членовете на групите, това са перфектни техници в различните области на строителната дейност. Нашите майстори имат дългогодишен опит с всички видове строително-монтажни работи. Те работят бързо, качествено и ”в екип”, за да постигнат оптимален резултат и да надмината очакванията на клиента. В процеса на работа при изпълнението на даден проект за нас е много важно да има етапност и координираност при извършване на строително-монтажните работи. По този начин осигуряваме на отделните екипи необходимото пространство и време, без да си пречат, а да работят в синхрон или последователно в зависимост от случая. Това ни дава възможност да работим бързо без да правим компромис с качеството на изпълнението.

ЕСПЕХО е специализирана в ремонтно-довършителни и строително-монтажни работи. Работим с технологии и материали с доказано качество на пазара от най-добрите доставчици и производители. Преследваме мисията да направим Вашия дом, офис, магазин или сграда уникален и красив! Желанията на клиента са нашата цел!

Високо качество! Най-добри цени! Кратки срокове!.

В работата си се стремим клиентите ни да получават пълен набор от строително ремонтни услуги, при коректни срокове, високо качество, и разумни цени.

Много важно за нас е да помагаме и съветваме относно всичко свързано с добрата визия и функционалноста на жилището, офиса или магазина на клиентите. От собствен опит знаем, че освен качеството има и още един много важен фактор, за това клиента да е доволен от свършената работа и това е срокът на изпълнение. В работния процес, договорените срокове са от първостепенно значение, но не и за сметка на качеството на работа. Двете трябва да вървят „ръка за ръка“, както сме го постигнали ние. Това е плод на дълъг опит, добра кооординация, планиране, логистика и професионализъм.