Консултация
Обадете се:+ 359 888 567 406

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

Детайли

max-harlynking-PreLE0ZJVQ0-unsplash (1)

Боядисани стъкла

Декоративните боядисани стъкла се произвеждат от ЕСПЕХО в два варианта съобразно специфичните нужди на клиента. Боята може да бъде нанесена върху стъклата чрез валцуване, при което боите се нанасят чрез автоматична линия за валцово боядисване и ситопечат. Тези продукти се радват на широко приложение и интерес от страна на строителите и архитектите. Използава се както за вътрешно, така и за външно остъкляване.

Най-често боядисаните стъкла се поръчват за направата на: душ кабини, врати, мебели, интериорни стени, стъклопакети, декоративни външни облицовки.

Вторият вариант използван от фирма ЕСПЕХО е цветно интериорно стъкло Lacobel. Този начин на боядисване е наложила се в последните години интериорна тенденция в дизаина. Много лесно и успешно е съчетанието им с останалите материали. Най -добри комбинации се получават при съчетаването на Лакобел с дърво, метал и камък. Лесно може да освежите дома или офиса, магазина или заведението с елементи от Lacobel. Стъклото е подходящо за всякакви видове помещения дори за банята и кухнята. Характерни са устойчивостта на високи температури и влага. Лакобелът избържа дори на директен контакт с вода. Животът на продукта се удължава и от неговата UV – защита. Това не е всичко лакобел притежава специално покритие, което защитава продукта от надраскване. Този слой предотвратява и разтрошаването на остри режещи парчета при евентуално счупване.

Лакобел e подходящ за врати на гардероби, кухненски шкафове, преградни интериорни стени, мебели за баня.

При лакобелът цветът се избира от каталог с RAL цветове, а при стъкло готов лакобел цветовете са ограниченив няколко цвята.

Ние сме тук, за да ви помогнем

За какво се поръчват най-често боядисани стъкла?
Най-често боядисаните стъкла се поръчват за направата на: душ кабини, врати, мебели, интериорни стени, стъклопакети, декоративни външни облицовки.