Консултация
Обадете се:+ 359 888 567 406

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

Детайли

kenrick-baksh-Wm8opOd-MDE-unsplash

Стъклопакети

Стъклопакетът е херметически затворена конструкция, състояща се от две или повече стъкла, които могат да бъдат различни по вид и дебелина. Стъклопакетите, които произвеждаме са двубариерни. Едната бариера е бутилът положен от двете страни на дистанционера, а втората е силиконът, полисулфидът или тиоколът, запълващи разстоянието между стъклата и дистанционера. В изправният стъклопакет не може да проникне вода отвън, а затворената вътре влага заедно с въздуха при изработката му се поглъща от молекулното сито, с което е напълнен дистанционера. По този начин между стъклата не може да се образува конденз.

Предлагаме стъклопакети с:

  • Флоатни стъкла;
  • Ка стъкла;
  • Триплексови стъкла;
  • 4 сезона стъкла;

Стъклопакетите могат да бъдат двойни, тройни и други.

Камери в стъклопакетите се отчита по следия начин: Еднокамерен е съставен от 2 стъкла и 1 пространството между тях. Двукамерен стъклопакет има 3 стъкла 2 пространства между тях. Трикамереният стъклопакет е съставен от 4 стъкла и 3 пространства между тях.
В стъклопакетите се поставя газ, който подобрява топлоизолацията. Газът има по-добър коефициента на топлопреминаване. Газът може да бъде задържан в стъклопакета до максимум 5 години.

Когато избирате стъклопакети трябва първоначално да си отговорите на няколко въпроса: За какво помещение закупувате стъклата? За хол, дневна, спалня, детска стая или магазин, офис. Трябва ясно да се ориентирате какви характеристики искате да притежава Вашето стъкло за да Ви осигури максимален комфорт точно в това помещение.

Друг важен фактор е изложението на помещението – запад, изток, юг или север, както и близостта до шумна улица. Обърнете внимание на етажа на сградата и дали има опастност от проникване с взлом.

Качеството на стъклопакета се оценява, чрез топлоизолацията, звукоизолацията и защитата от слънчева радиация.

Когато сте решили да купите съклопакет обърнете внимание и на още няколко важни параметъра. Попитайте за коефициентът на топлопреминаване. От него зависи колко ще бъде сметката Ви за отопление.

Друг важен показател е соларният фактор – той отговаря за количеството слънчева енергия преминало през стъклата. „Светлинно преминаване“ дава стойността на процентите преминала светлина през стъклото от цялото количество светлина. За да сте почти независими от температурните влияния на времето обърнете внимание на „селективността“ на стъклото. Трябва да търсите стъклопакети с висока селективност на стъклата. Така вече експерти и сте готови да разгледате нашите предложения в ценовата листа на стъклопакетите.

Ние сме тук, за да ви помогнем

Как се отчитат камери в стъклопакети?
Еднокамерен е съставен от 2 стъкла и 1 пространството между тях. Двукамерен стъклопакет има 3 стъкла 2 пространства между тях. Трикамереният стъклопакет е съставен от 4 стъкла и 3 пространства между тях.