Консултация
Обадете се:+ 359 888 567 406

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

Детайли

ramiro-pianarosa-hiMEqdypubg-unsplash

Обработка на стъкло

Фирма ЕСПЕХО е оборудвана с напълно автоматизирана линия за рязане на стъкло, както и разполага с машини, които се обработват плоските стъкла. Възможностите на машините включват обработване на кантове, полиране и фасетиране, обработваните стъкла са с дебелина от 4 до 19 мм. Предлагаме освен топлинна обработка, автоматично пробиване на отвори с диаметър от 5мм до80 мм с точност от +- 1мм. Имате възможност да ги комбинирате различните видове обработка, за да постигнете необикновени дизайнерски решения.

Рязане на стъкла и огледала

ЕСПЕХО използва автоматизирана линия за рязане на стъкла и огледала. Машините се отличават с висока скорост и точност на рязане на правилни и неправилни форми:

  • Фирмата извършва изработката на праволинеен и неправолинеен кант на стъкло и огледало по предварителна заявка с посочени размери .
  • Кантиране

ЕСПЕХО изработва кант на стъкло праволинеен и неправолинеен по поръчка на клиентa с посочени размери, дебелина на операцията.

Кантът може да бъде матиран, полиран. Формите на канта могат да бъдат:

  • Fa кант;
  • С кант;
  • Кант под 45градуса;
  • Праволинеен;
  • Неправолинеен- изработва се ръчно на машина за неправилна форма;

Отвори в стъкло и огледало

Машинно пробиване на отвори в стъкло и огледало – с различни размери, според изискванията на клиента без значение дали става дума с размер няколко милиметра или няколко сантиметра.

Лепене на стъкло с UV

Това е процес, при който се използват специални лепила и лампи с ултравиолетово лъчение, за залепването на стъкло със стъкло. UV лепилата са напълно прозрачни, най-голямо приложение намира този метод в изработката на мебели от стъкло. Преди залепването материалите трябва да бъдат идеално чисти и равни /кантирани/, а металите - без нанесени покрития. Единствено по този начин се гарантира качеството и здравината на залепване. Може да поръчате различни детайли от стъкло и аквариуми.

Ценови листи:

Ние сме тук, за да ви помогнем

Изработка на кант
Изработваме кант на стъкло праволинеен и неправолинеен по поръчка на клиентa с посочени размери, дебелина на операцията.
Пробиване на отвори в стъкло и огледало
Изработка на различни размери, според изискванията на клиента без значение дали става дума с размер няколко милиметра или няколко сантиметра.