Консултация
Обадете се:+ 359 888 567 406

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

Детайли

alex-perz-ysgELOy_t0c-unsplash

Стъклени врати

Приложението на стъклените врати е многобройно. От вход на магазин или сграда, до интериорна врата в дома, врата за баня или спа център, козметичен салон, складови и свързани помещения. Стъклото за изработка на вратите е закалено, с дебелина между 8 и 10 мм, осигуряващо здравина и безопастност във Вашето помещение. Вратите могат да бъдат изработени по индивидуален проект, съобразен с размерите на помещенията.

Могат да бъдат обособени няколко вида стъклени врати – с подов или панта автомат, летящи със странични панти, стъклени врати с каса.

Стъклените врати с вкопан в пода с автомат или вграден автомат в долната панта са подходящи за офис помещения и магазини. Те са летящи, т.е отваряемостта им е в двете посоки.

Стъклените врати със странични панти без каса се отварят в двете посоки. Могат да се използват уплътнения, които се поставят на самото крило и да се заключват с допълнителна ключалка.

Стъклените врати с каса са с уплътнение и са едностранно отваряеми. Това позволява поставянето на брава с патрон. Те са добре уплътнени и подходящи за домашен интериор.

Ценова листа: