Консултация
Обадете се:+ 359 888 567 406

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

Детайли

nick-fewings-hnkiaZGLNro-unsplash

Парапети

Фирма ЕСПЕХО предлага два вида парапети – алуминиеви и стъклени. От своя страна алуминиевите парапети могат да бъдат различни варианти, стъклените също.

Алуминиевите парапети са съставени от модулни системи и се сглобяват чрез крепежни елементи. Не е необходимо да бъдат заварявани. Приложими са за вътрешна и външн употреба. Отличават се от другите видове парапети с добър външен вид и много конкурентни цени. Възможностите за монтаж са няколко: подов и конзолен или страничен. Относно цветовете изборът е голям. Най-често използваните са хром, титан, месинг ,тъмно кафява оксидация, както и всички цветове от каталога RAL, цветове, имитиращи дърво.

Стъклени парапети. Имат изключително изискан и атрактивен външен вид, който в последните години е предпочитан от много клиенти и архитекти. Здравината се осигурява от използването на стъкла триплекс или закалени стъкла.

Дебелината на стъклото и начинът на закрепване са най-важните храктеристики за качествен стъклен парапет на тераси, стълби и др. Монтажите биват подов и конзолен /страничен/. След полагането на всички настилки и облицовки може да се пристъпи към монтаж на стъкления парапет.